LET'S MAKE YOUR GARDEN BEAUTIFUL

My services

VÅREN ELLER HØST PLENPLEIE

FAST PRISER (PLENPROJEKTER)

Råd og forståelse av vår- og høstplenpleie, hva å kjøpe fra verktøy, gjødsel og tips du trenger og hvorfor.

NYBYGG

FAST PRIS

Konsultasjon med jordprøver, London inspirert hagedesign, plante priser og planlegging om alle projeskter fra hekk, plen, kjøkkenhage, kompostering og plantevalg.

HJEM
KONSULTASJON

500KR (1.5 TIME)

Din 90 minutters hjemmekonsultasjon er hva du vil at den skal være, min visjon er å gi råd og gi deg verktøyene til å gjøre det selv. Eller hvis det er for mye, så er jeg her for å hjelpe, fra prosjekter, jordprøving, prising og hagearbeid verktøyene

GRATIS HAGEPROSJEKTER BEFARING

FAST PRIS

Jeg kan også gi fast priser på hvert hageprosjekt så der er ingen uventede ekstra utgifter. “Gratis befaring ved bestilling av hageprojekter”.

JORDANALYSER (PH OG KALK KRAV)

300KR

Enten det er en ny hage, utforming av en eller voksende grønnsaker og frukt, er det viktig å kjenne jorden PH verdi. Planter er forskjellige og trives i forskjellige PH, feil PH kan låse ut nødvendig næringsstoffer.

BEPLANTING OG PLANTE VALG

450KR TIME

Hjelp med hagedesign og planting, plantevalg og prising.

UGRESS, SKADEDYR OG PLANTESYKDOMMER

450KR TIME

Hjelp og råd ved identifisering av sesong skadedyr, ugress og plantesykdommer.

HAGE VEDLIKEHOLD

450KR TIME

Bidra til å opprettholde en ren og klar hage, redusere plantesykdommer og problemer for neste sesong, og forstå betydningen av god hagehygiene.

KOMPOSTERINGKURS

400KR

Hjelpe med å bygge, forstå og produsere hjemmelaget kompost. Lær den beste metoden for kompostering i hagen din, hvilke materialer du skal bruke og hvorfor.

BESKJÆRING

450KR TIME

Hjelp med lett beskjæring, hard beskjæring og renovering for alle planter, busker og trær. Hvis du har et større treproblem eller problem, kan jeg ordne en Arborist for å hjelpe.

Updating…
  • No products in the basket.